dinsdag 8 februari 2011

Onze eerste, bewust gekozen, rustdag.
Bovendien komt het goed uit, na het feestmaal van gisteravond, met wijn en drankjes na afloop.
Speciaal voor ons werd aan het strand spoonvis gebarbecuud. Een heerlijke vrij grote vis, heerlijk gekruid en allleen met gebakken tomaten en witte rijst opgediend.
Vooraf werd onze tafelmet bloemen en kaarsjes versierd. Het zag er heel feestelijk en prachtig uit en dat in deze schitterende omgeving.
Als we. De foto's bekijken van onze pronkerige viproom in Kompong Cham en vergelijken met de kamer die we nu hebben, schieten we in de lach.
Onze kamer hier in Kep, is zo stijlvol, eenvoudig en natuurlijk, dat we het zo in Neder
And ook wel zouden willen. Jammer dat door hts klimaat en de beperkte ruimte dat niet mogelijk is. Of maar goed en genieten we hier dubbel!.

Uitkijken over het palmen strand(je) en de zee, af en toe een vers geperst sapje drinken, soms  zwemmen, lezen of bloemen fotograferen, zijn de activiteieten van vandaag en dat bevalt goed!

Tegen 17.00u. Lopen we naar de overkant, waar de restaurantjes aan zee liggen. Voordat we gaan eten reserveren we kaartjes voor een boottocht naar de koraaleilanden. 

Het eten hier is geweldig en staat bekend om zijn krab.
Ook dat is genieten. 

Vandaag wat minder wijn en geen drankje ná.

1 opmerking:

  1. Hoi Allemaal,
    Ik doe weer een poging om jullie te bereiken. Ik lees je verslag elke dag Tiny en vind het heel bijzonder om jullie te volgen. Dit is wel echt reizen en het land beleven in al zijn facetten. Tiny en Eien nog gefeliciteerd met jullie verjaardag. Jullie hebben toch kunnen vieren en nu toch in een heel bijzondere setting. Ik blijf jullie volgen. Groeten Marion

    BeantwoordenVerwijderen